*** Înregistrează-te gratuit *** *Avem peste 100K vizite pe luna. *Peste 2.525 de subiecte, 5.804 postari, 1.635 membri inregistrati si 1 milion de accesari. *Te asteptam alaturi de noi! ***VitaminaX.ro*** Comunitatea adultilor din Romania
Noutăți

Discuții, informații și distracție!
Fie că vrei doar să discuți pe forumuri, să cauți informații, să te distrezi sau să cauți contacte, aici vei găsi ceea ce cauți. Forumuri despre toate subiectele erotice imaginabile așteaptă să fie descoperite de tine.

0742396743 stefania

S

Stefania59

Curvar Ucenic
Înregistrat
Postari
3
Locație
Braila
Reputație
4 0
Recenzii: 0
#1
Te-ai saturat sa mergi la locatie si persoana sa nu corespundă cu ce ai vazut in anunt ? Iti spun eu ca da , de aceea am creeat acest anunt , sunt o femeie frumoasa dornica sa te cunosc .Sunt mereu cu zambetul pe buze imi place sa comunic si sa cunosc oameni noi,compania mea va fi una dintre cele mai frumoase experiente ale tale....te invit intr-o locatie discreta si intima pentru a da frau liber fanteziilor tale, calitatea serviciilor mele te vor face sa te reintorci pozele mele sunt 100% reale.. pup NU raspund la sms-uri.
Doresc sa nu fiu deranjata de barbatii cu accesorii si fara bun simt. Imi selectez clientela! Locuiesc singura si ofer discreție .
 

Atașamente

G

george

#2
Ne poți da mai multe detalii in ceea ce privește servicii, preț? Mulțumesc!
 
S

Stefania59

Curvar Ucenic
Înregistrat
Postari
3
Locație
Braila
Reputație
4 0
#3
100 finalizarea
200 ora
Oral si normal, oralul in functie de igiena, iar normalul protejat. Mici fantezii..pozitii cate vreti 😂😁
 

Membri: 0, Vizitatori: 1 Citesc topicul