*** Înregistrează-te gratuit *** *Avem peste 100K vizite pe luna. *Peste 2.525 de subiecte, 5.804 postari, 1.635 membri inregistrati si 1 milion de accesari. *Te asteptam alaturi de noi! ***VitaminaX.ro*** Comunitatea adultilor din Romania
Noutăți

Discuții, informații și distracție!
Fie că vrei doar să discuți pe forumuri, să cauți informații, să te distrezi sau să cauți contacte, aici vei găsi ceea ce cauți. Forumuri despre toate subiectele erotice imaginabile așteaptă să fie descoperite de tine.

Blonda discreta.aștept apelul tău!❤️

L

Lion86

Curvar Ucenic
Înregistrat
Postari
1
Locație
Ploiești
Reputație
0 0
#2
Sunat sâmbăta și mi-a spus meniul, 150 fin cu oral și normal, locația undeva pe strada Toma Caragiu. Ajung la locație și ma îndreaptă spre o scară de bloc într-un bloc vechi, la ultimul etaj, ajung și ma întâmpină o blondă tunsa scurt, cu niște sâni mari, burtă și chiloți negri, ma întreabă dacă rămân, ii spun ca da, ma invită în cameră, ma dezbrac, ii zic ca vreau sa merg la dus, îmi arată unde e baie, ma duc sa ma spăl, dar nu are nici gel de dus, nici săpun, te speli decât cu apă! Revin în cameră, ii dau banii, îmi spune sa ma asez în pat, pune un prezervativ și începe sa suga, mai o freacă cu mâna, iar suge, iar după 5 minute îmi spune ce poziție vreau, ii zic misionar, dau de câteva ori asa, după o i-au pe la spate, o tin de șolduri și termin așa. Ii zic ca ma duc la baie, dar ea îmi zice sa ma șterg cu niște șervețele.
 

Membri: 0, Vizitatori: 1 Citesc topicul