*** Înregistrează-te gratuit *** *Avem peste 100K vizite pe luna. *Peste 2.525 de subiecte, 5.804 postari, 1.635 membri inregistrati si 1 milion de accesari. *Te asteptam alaturi de noi! ***VitaminaX.ro*** Comunitatea adultilor din Romania
Noutăți

Discuții, informații și distracție!
Fie că vrei doar să discuți pe forumuri, să cauți informații, să te distrezi sau să cauți contacte, aici vei găsi ceea ce cauți. Forumuri despre toate subiectele erotice imaginabile așteaptă să fie descoperite de tine.

Ce faci daca-l prinzi cu alta-n pat ?

G

Giulia09

Curvar Ucenic
Înregistrat
Postari
48
Locație
Romania
Reputație
4 0
#1
V-ati intrebat vreodata ce ati face daca v-ati surprinde partenerul cu altcineva in patul (mai mult sau mai putin) conjugal?
Cum ati reactiona in momentul in care ati vedea ca persana iubita da cu fundu-n...populatia fara drepturi de utilizare a "obiectului" cu drepturi de autor?!

Eu, sincer, as fi intr-o mare dilema: nu ast sti pe cine sa snopesc in bataie prima data... pe el sau pe ea ...
 
R

Rom_zone2021

Curvar Ucenic
Înregistrat
Postari
29
Locație
Bucuresti
Reputație
6 0
#2
Cred ca asta ar fi cel mai devastator lucru care mi s-ar putea intampla. Nu este usor sa vezi cum altcineva se simte bine cu partenerul tau.
Imi imaginez ca dupa ce as prinde-o in flagrant si as stii ca m-a inselat, nu as mai vrea sa o vad niciodata. Nu stiu daca as reactiona agresiv. Imi imaginez ca da, dar dubiul pe care il am eu este altul. Pe cine mi-as varsa furia? Pe partenera mea sau pe cealalta persoana?
 

Membri: 0, Vizitatori: 1 Citesc topicul