*** Înregistrează-te gratuit *** *Avem peste 100K vizite pe luna. *Peste 2.525 de subiecte, 5.804 postari, 1.635 membri inregistrati si 1 milion de accesari. *Te asteptam alaturi de noi! ***VitaminaX.ro*** Comunitatea adultilor din Romania
Noutăți

Discuții, informații și distracție!
Fie că vrei doar să discuți pe forumuri, să cauți informații, să te distrezi sau să cauți contacte, aici vei găsi ceea ce cauți. Forumuri despre toate subiectele erotice imaginabile așteaptă să fie descoperite de tine.

Curiozitate

S

Stefy211

Curvar Ucenic
Fură curent
Postari
2
Locație
Iasi
Reputație
0 0
Recenzii: 0
#1
Buna tuturos, am o curiozitate.. ce este BDSM? daca este cineva care imi poate explica mai pe intelesul tuturos. Asta asa sa nu mor prost :LOL: Ms
 
G

Giulia

Curvar Ucenic
Fură curent
Postari
1
Locație
Alba
Reputație
3 0
#2
Ce inseamna BDSM?

BDSM-ul reprezinta jocurile bondage, care implica dominarea unui partener. Termenul BDSM este o combinatie de abrevieri si iar fiecare grup de cuvinte are rolul sau:

  • BD – Bondage and Discipline (sclavie si disciplinare)
  • DS – Dominance and Submission (dominare si supunere)
  • SM – Sadism and Masochism (sadism si masochism)
Exista chiar si gay BDSM care implica jocurile erotice de dominare si supunere intre persoanele de acelasi sex. Cu toate ca in Romania gay BDSM nu este atat de rasandit, exista o comunitate mica.

Tipuri de BDSM
Exista doua tipuri pentru aceasta practica: soft si extreme BDSM. Ambele inseamna parctic acelasi lucru, insa difera nivelul de intensitate al jocurilor sexuale.

Soft BDSM
Soft BDSM se refera la practica care implica legarea partenerului la ochi, legarea la maini si fortarea sa (in joaca) sa-ti faca sex oral sau sa intretina relatii sexuale cu tine de orice natura. Aceste jocuri erotice sunt destul de inocente, mai mult distractive si nu prea implica sado-masochism.

Extreme BDSM
Pentru cei care s-au plictisit de joaca si vor sa treaca la lucruri serioase, exista extreme BDSM. Aceste jocuri erotice implica de asemenea legarea partenerului insa deseori sunt adaugate dispozitive care provoaca durere, cum ar fi electrosocuri sau biciuri mai puternice. Deobicei aceste jocuri sunt practicate de persoanele experimentate, care initial au trecut prin soft BDSM si nu s-au multumit cu atat. Dorindu-si mai mult, au trecut la extreme BDSM.

Ambele tipuri de BDSM includ stapan si sclav. Stapanul are rolul de a domina in timp ce sclavul de a se supune. Pentru cei care sunt in cautarea unor astfel de jocuri dar nu au un partener, pot incerca (nu recomand, insa exista) si escortele care practica tehnici BDSM.

Unde pot gasi un shop de BDSM?
Daca esti in cautarea unor produse BDSM, le poti gasi la noi in shop, avem cele mai noi produse iar preturile sunt pe masura. Justlove.ro
 
M

mark

Curvar Ucenic
Înregistrat
Postari
17
Locație
Timisoara
Reputație
21 0
#3
mie miar fi frica sa ma lege vreo necunoscuta:eek: se intampla multe la noi in tara.
nu vreau BDSM:LOL:
 
Ultima editare de un moderator:
S

Stefy211

Curvar Ucenic
Fură curent
Postari
2
Locație
Iasi
Reputație
0 0
#4
Multumesc @Giulia, bine de stiut :LOL: ma voi feri de BDSM :cool:
 
F

Florinel

Curvar Ucenic
Fură curent
Postari
6
Locație
Giurgiu
Reputație
4 0
#6
CFNM nu este cu siguranță un concert de vis sau un program de răsfăț!
Mai degrabă umilință, muncă grea, smerenie și ascultare pentru bărbați.
Scopul este satisfacția nelimitată pentru femei.:2xLove2:
 

Membri: 0, Vizitatori: 1 Citesc topicul