*** Înregistrează-te gratuit *** *Avem peste 100K vizite pe luna. *Peste 2.525 de subiecte, 5.804 postari, 1.635 membri inregistrati si 1 milion de accesari. *Te asteptam alaturi de noi! ***VitaminaX.ro*** Comunitatea adultilor din Romania
Noutăți

Discuții, informații și distracție!
Fie că vrei doar să discuți pe forumuri, să cauți informații, să te distrezi sau să cauți contacte, aici vei găsi ceea ce cauți. Forumuri despre toate subiectele erotice imaginabile așteaptă să fie descoperite de tine.

Daria - 0723770004

Z

Zozo

Curvar Ucenic
Înregistrat
Postari
5
Locație
Cluj
Reputație
1 0
Recenzii: 0
#1
Am vizitat de mai multe ori. Are in jur de 22 ani, inaltime mica. dar are niste sani superbi. Ca si servicii ofera oral neprotejat, normal protejat, FK (dupa 2-3 intalniri, dar nu foarte pasional). Pret 250 RON finalizare. Locatia se afla langa Coressi. Este o gagica simpatica, poate 1-2 kg in plus, oralul executa ok, dar fara DT, cateoadata uita si de zonele adiacente, dar daca ceri se ocupa si de ele. La normal se implica, nu comenteaza la pozitii. Pret calitate serviciu bun, daca ar oferii CIM sau anal pentru mine ar fi de TOP.
 
Z

Zozo

Curvar Ucenic
Înregistrat
Postari
5
Locație
Cluj
Reputație
1 0
#2
Am vizitat de mai multe ori. Are in jur de 22 ani, inaltime mica. dar are niste sani superbi. Ca si servicii ofera oral neprotejat, normal protejat, FK (dupa 2-3 intalniri, dar nu foarte pasional). Pret 250 RON ORA, 2 fin. Locatia se afla langa Coressi. Este o gagica simpatica, poate 1-2 kg in plus, oralul executa ok, dar fara DT, cateoadata uita si de zonele adiacente, dar daca ceri se ocupa si de ele. La normal se implica, nu comenteaza la pozitii. Pret calitate serviciu bun, daca ar oferii CIM sau anal pentru mine ar fi de TOP.
 

Membri: 0, Vizitatori: 1 Citesc topicul