Noutăți

Discuții, informații și distracție!
Fie că vrei doar să discuți pe forumuri, să cauți informații, să te distrezi sau să cauți contacte, aici vei găsi ceea ce cauți. Forumuri despre toate subiectele erotice imaginabile așteaptă să fie descoperite de tine.

  • Anunt!!! Vitaminax.ro este de vanzare, pentru mai multe detalii contacteaza-ne! NU DERANJATI INUTIL.

Ejaculare feminină


G

Giulia09

Curvar Ucenic
Înregistrat
Postari
43
Locație
Romania
Reputație
0 0
#1
Ok, ideea topicului este in felul urmator; Exista ejaculare feminina? Dacă da, ce este ?; Dacă nu, ce este ??? (pentru ca ceva este); Ce experiență a avut voi pe acest subiect ?; And last but not least, daca are legatura neaparat cu orgasmul sau nu?

Acum din experienta mea personala (nefiind foarte mare), tind sa cred ca exista, deoarece am avut ocazia sa observ fenomenul cu actuala prietena. Din ce am obs. pana acum ejacularea feminina consta in expulzarea unor cantitati semnificative de lichid n timpul sau inainte de orgasm. Cantitatea variaza de multe ori, de la cateva picaturi, pana, pardon my french, la ditamai balta (diametru aproximativ 35-40 cm) pe lenjeria patului + pe mine, depinzand de pozitie.

In final solicitintea mea pt voi este sa imi povestiti din experienta personala fenomeul. Sper sa ma ajuta-ti in a elucida aceasta curiozitate si pana la urma acestui mister.

PS - Din cate am citit eu am gasit "Sursa exactă și natura fluidului continuă să fie un subiect de dezbatere în rândul profesioniștilor din domeniul medical." citat de pe wikipedia deci nu stiu cata relevanta stiintifica are.

PPS - Imi cer scuze pt limbajul grobian folosit sau pt posibilele greseli gramaticale, si pt moderatori sze daca am incalcat vreo regula.
 
Chupa

Chupa

⭐⭐⭐⭐⭐
Membru VIP
Afișul de top al lunii
Postari
389
Locație
România
Reputație
191 1
#2
Eu am dat de o singură gagica care a fost capabila de squirt. M-a umplut. Se simțea asa fain 😈😈😈
Tremura toată, squirtul il simțeam cald, super senzație 😁
 
D

doctoruginecolog

Curvar Ucenic
Înregistrat
Postari
46
Locație
Romania
Reputație
2 1
#3
Voi stiti ca ejacularea feminina e doar ...PISAT? :)
 
Chupa

Chupa

⭐⭐⭐⭐⭐
Membru VIP
Afișul de top al lunii
Postari
389
Locație
România
Reputație
191 1
#4

Membri: 0, Vizitatori: 1 Citesc topicul