Recenzii: 0
Bună dimi,
În perioada 31.08.2020-04.09.2020 voi fi în orașul Brașov. De această dată voi fi colegă cu Beatrice(Dream.Girl).
Să mă prezint, sunt Soraya , am 28 de ani, 1,69m si 55 kg. Blondă, ochi verzi și restul vă las pe voi să descoperiți.
Fiind la început de drum în domeniu vă voi spune câteva lucruri despre mine. Sunt o fata spontană, discretă, jucăușă, cu igiena bine pusă la punct și cu spirit de aventură. Foarte importante pentru mine sunt comunicare, seriozitatea, punctualitatea, igiena și respectul.
Imi place să ofer plăcere domnilor, domnițelor și chiar și cuplurilor. Sunt bisexuală convinsă.
După cum am văzut pe forum, ar trebui să scriu și “meniul”, să trecem la treabă:
⁃ Oral și Normal: NUMAI protejat!!!
⁃ GFE,69 și FK, depind de compatibilitate și igiena orala,
⁃ Masaj de relaxare, erotic
⁃ Masaj prostatic ( extra )
⁃ COB
⁃ Role play
- Treesome, lesbi show cu colega mea Beatrice ( vom reveni cu detalii)
⁃ Diferite fantezii pe care să le discutăm înainte
⁃ “Cadoul” INCALL: 200/350 Ron si OUTCALL: 500 Ron ( NUMAI la Hotel)
Mă puteți contacta la numărul din titlu. Dacă nu sunteți hotărâți în vederea unei programări am rugămintea să nu deranjați inutil!
În perioada 31.08.2020-04.09.2020 voi fi în orașul Brașov. De această dată voi fi colegă cu Beatrice(Dream.Girl).
Să mă prezint, sunt Soraya , am 28 de ani, 1,69m si 55 kg. Blondă, ochi verzi și restul vă las pe voi să descoperiți.
Fiind la început de drum în domeniu vă voi spune câteva lucruri despre mine. Sunt o fata spontană, discretă, jucăușă, cu igiena bine pusă la punct și cu spirit de aventură. Foarte importante pentru mine sunt comunicare, seriozitatea, punctualitatea, igiena și respectul.
Imi place să ofer plăcere domnilor, domnițelor și chiar și cuplurilor. Sunt bisexuală convinsă.
După cum am văzut pe forum, ar trebui să scriu și “meniul”, să trecem la treabă:
⁃ Oral și Normal: NUMAI protejat!!!
⁃ GFE,69 și FK, depind de compatibilitate și igiena orala,
⁃ Masaj de relaxare, erotic
⁃ Masaj prostatic ( extra )
⁃ COB
⁃ Role play
- Treesome, lesbi show cu colega mea Beatrice ( vom reveni cu detalii)
⁃ Diferite fantezii pe care să le discutăm înainte
⁃ “Cadoul” INCALL: 200/350 Ron si OUTCALL: 500 Ron ( NUMAI la Hotel)
Mă puteți contacta la numărul din titlu. Dacă nu sunteți hotărâți în vederea unei programări am rugămintea să nu deranjați inutil!
Atașamente
-
107,6 KB Vizualizări: 1.223
-
179,4 KB Vizualizări: 189
-
131,4 KB Vizualizări: 180
-
Like 3
- Show all